آنچه می خوانید:
نسکافه چیست ؟
در ایران بسیاری از مردم به قهوه فوری نسکافه میگویند . نسکافه ( گلد و رد ماگ ) یک محصول از شرکت نستله میباشد که نام تجاری قهوه فوری خود را نسکافه گذاشته است .
فرق قهوه فوری با قهوه معمولی چیست ؟
قهوه فوری در کارخانه به وسیله روش های خشک کردن انجمادی یا پاششی از دانه های قهوه تهیه میشود . قهوه فوری خیلی مزیت هایی مانند : سهولت در تهیه ، وزن کمتر ، فضای کمتر ، نداشتن تفاله و بسیاری از موارد دیگر را دارد .
بسیاری از افراد قهوه را دوست دارند اما حوصله دم کردن و یا وقت آن را ندارند . اما با قهوه های فوری که با وجود محصولات و برندهایی مثل : نسکافه گلد ( نستله ) ، کافی میکس ( نستله ) ، مولتی کافه و دیگر برندها کار را راحت کرده اند . درست کردن اصولی قهوه فوری ۵ دقیقه زمان نیاز دارد اما در طعم آن تاثیر بسیار زیادی دارد .
در این مقاله طرز تهیه قهوه های زیر آموزش داده میشود :
۱ – قهوه فوری معمولی
۲ – قهوه فوری سرد ( آیس )
۳ – درست کردن کافه لاته با قهوه فوری ( بسیار جالب )
نکته مهم : حواستان باشد که درجه حرارت آب داغ گفته شده در تمامی روشها ، باید بین ۹۰ تا ۹۵ درجه سانتیگراد باشد . اگر از آب با دمای بالاتر یا آب جوش استفاده کنید ، قهوه مقداری تلختر میشود .
طرز تهیه قهوه فوری ساده
اضافه کردن قهوه . مقدار قهوه بستگی به سایز لیوان شما دارد . برای بیشتر قهوه فوری ها ۱ الی ۲ قاشق چایخوری قهوه برای ۱ فنجان ( ۲۴۰ میلی لیتری ) کافی میباشد .
اضافه کردن شکر . ۱ قاشق چایخوری شکر برای هر فنجان قهوه کافی میباشد . البته در صورتیکه قهوه شیرین دوست دارید میتوانید بیشتر شکر بریزید . حواستان باشد که حتما شکر را قبل از آب جوش ریختن داخل فنجان بریزید و با قهوه مخلوط کنید تا بعد از آب ریختن گوله گوله نشوند .
در صورتیکه دوست دارید میتوانید از موادی مانند : مقدار کمی پودر کاکائو یا چند قطره عصاره وانیل را هم به آن اضافه نمایید تا طعم بهتری بگیرد .
اضافه کردن آب داغ . دقیقا قبل از به جوش آمدن آب آن را بردارید و داخل لیوان بریزد . تا لب لب استکان را پر نکنید و مقداری آن را خالی بگذارید .
اضافه کردن کافی میت یا شیر . ۲ قاشق چایخوری کافی میت داخل قهوه ریخته و هم بزنید . در ضمن میتوانید به جای کافی میت مقداری شیر داخل قهوه ریخته و میل نمایید . در صورتیکه می خواهید شیر بیشتری داخل قهوه بریزید آب جوش را در مرحله قبل کم بریزید . قهوه آماده است میتوانید نوش جان کنید .
طرز تهیه قهوه فوری سرد
مخلوط کردن قهوه و آب داغ . ۱ قاشق چایخوری قهوه فوری را با ۲ قاشق چایخوری آب داغ مخلوط کنید . برای طعم قوی تر میتوانید ۲ قاشق چایخوری قهوه فوری را با ۴ قاشق چایخوری آب داغ مخلوط کنید . مقداری آنها را هم بزنید تا کاملا قهوه در آب حل شود .
اضافه کردن شکر و مواد دیگر . مقداری شکر با توجه به سلیقه خود به آن اضافه کنید . برای بهتر شدن طعم قهوه میتوانید از موادی مانند : عصاره وانیل ، کافی میت و پودر کاکائو نیز به آن اضافه کنید . بعد از اضافه کردن مواد گفته شده همه آنها را خوب هم بزنید .
اضافه کردن شیر یا آب سرد . ۱ فنجان ( ۲۴۰ میلی لیتری ) آب سرد یا شیر سرد را به مخلوط اضافه کنید . کاملا مخلوط را هم بزنید تا در شیر حل شوند .
اضافه کردن چند قطعه یخ . در یک لیوان شیشه ای بلند چند قطعه یخ ریخته و سپس قهوه را داخل آن بریزید . در صورت تمایل میتوانید مقداری شیر نیز با توجه به سلیقه خود به آن اضافه کنید .
پیشنهاد امروز
نظم دهنده صندوق عقب خودرو با ۶۰% تخفیف تا پایان امروز
طرز تهیه کافه لاته با قهوه فوری ( نسکافه )
مخلوط کردن قهوه و آب . ۱ قاشق چایخوری قهوه فوری را با ۱ قاشق چایخوری آب داغ مخلوط کنید . مقداری مخلوط را هم بزنید تا تمام گرانول های قهوه در آب حل شوند . در آخر باید یک مایع غلیظ از آب و قهوه درست شود .
اضافه کردن شکر و مواد دیگر . مقداری شکر با توجه به سلیقه خود به آن اضافه کنید . برای بهتر شدن طعم قهوه میتوانید از موادی مانند : عصاره وانیل ، کافی میت و پودر کاکائو نیز به آن اضافه کنید . بعد از اضافه کردن مواد گفته شده همه آنها را خوب هم بزنید .
مقداری شیر گرم کرده و به مخلوط اضافه کنید . به اندازه ۱ فنجان ( ۲۴۰ میلی لیتر ) شیر را گرم کنید . اینکار را با مایکروویو یا شیر داغ کن میتوانید انجام دهید اما حواستان باشد که شیر نجوشد و فقط داغ شود سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید .
کرم روی کافه لاته را درست کنید . مقداری خامه زده شده روی قهوه بریزید . همچنین مقداری دارچین یا جوز هندی روی خامه ریخته تا رنگ و طعم زیبایی به لاته بدهد . تزیین کردن روی قهوه لاته نیاز به مقداری تمرین دارد .
منبع: کروک